VAATTEET

Keskitä ja säästä jopa 20 %

Riippuen kokonaisoston loppusummasta, voit saada 5–20 % alennusta. Alennus lasketaan arvonlisäverottomasta summasta. 1000 € tuo 5 % alennuksen – 6000 € tuo 20% alennuksen. Lue lisää EHDOISTA.

Yksi hinta – ei piilokuluja

Kaikki hinnat sisältävät tuotteen lisäksi sekä paino- tai brodeerauskustannukset että rahdin. Hinnat ovat verottomia kappale- tai pakkaushintoja ja ne on ilmoitettu seuraavasti: lähtöhinta–maksimialennettu hinta €

Pyydä tarjous tai esittely

Tulemme tarvittaessa myös esittelemään mallistoa luoksesi. Ota yhteyttä niin sovitaan tarkemmin: petri.pelttari@golfbalata.fi   •   p. 040 702 8852

Toimitusaika 4-5 viikoa logon hyväksymisestä. Tilausminimi 6 kpl.

Travis Mathew Classy -paita

Teknisyyttä ja puuvillaa ei yleensä yhdistetä toisiinsa. TravisMathew tekee poikkeuksen; Tuotteissa yhdistyy täydellinen tasapaino mukavuuden, toiminallisuuden ja tyylin suhteen.

Kannattaa ehdottomasti kokeilla, tilausminimi brodeerattuna vain 6 kpl!.

Koska Callaway osti vuosi sitten TravisMathew brändin, Callaway logopallojen tilaajille tarjoamme Travis-Mathew Classy paitaa hintaan 45€ + alv/kpl. (sh ilman brodeerausta 75€)

koodi: A165–52 € / tusina (alv. 0%)

Pyydä tarjous tai esittely

Tulemme tarvittaessa myös esittelemään mallistoa luoksesi. Voit tiedustella tuotteita myös tällä sivustolla esitellyn valikoiman ulkopuolelta. Mainitse esimerkiksi, jos olet kiinnostunut bägeistä.

Ota yhteyttä niin sovitaan tarkemmin: petri.pelttari@golfbalata.fi   •   p. 040 702 8852