GOLFPALLOT

Keskitä ja säästä jopa 20 %

Riippuen kokonaisoston loppusummasta, voit saada 5–20 % alennusta. Alennus lasketaan arvonlisäverottomasta summasta. 1000 € tuo 5 % alennuksen – 6000 € tuo 20% alennuksen. Lue lisää EHDOISTA.

Yksi hinta – ei piilokuluja

Kaikki hinnat sisältävät tuotteen lisäksi sekä paino- tai brodeerauskustannukset että rahdin. Hinnat ovat verottomia kappale- tai pakkaushintoja ja ne on ilmoitettu seuraavasti: lähtöhinta–maksimialennettu hinta €

Pyydä tarjous tai esittely

Tulemme tarvittaessa myös esittelemään mallistoa luoksesi. Ota yhteyttä niin sovitaan tarkemmin: petri.pelttari@golfbalata.fi   •   p. 040 702 8852

Toimitusaika golfpalloille 3–4 viikkoa logon hyväksymisestä.

Bridgestone pallot

Tilausminimi 24 tusinaa. Voit yhdistellä eri Bridgestone-palloja minimimäärän täyttämiseksi.

Bridgestone Tour B XS

3-osainen saumaton uretaanikuorinen Tour-tason pallo. Uuden REACTIV-teknologian avulla palloa lyötäessä saadaan niin lisää pituutta kuin spinniä. Soveltuu pelaajille, joilla mailanpään nopeus yli 105 km/h. Tigerilla sormensa pelissä tämän pallon suunnittelussa.

koodi: A145–36 € / tusina (alv. 0%)

Bridgestone Tour B RXS

3-osainen saumaton uretaanikuorinen huippupallo pelaajille, joiden mailanpään nopeus alle 105km/h. REACTIV-teknologian avulla palloa lyötäessä saadaan lisää niin pituutta kuin spinniä.

koodi: A245–36 € / tusina (alv. 0%)

Bridgestone e12UUTUUS 2021

Bridgestonen uusinta innovaatiota edustava 3-osainen ionomerkuorinen ja saumaton pallo. Uusi Contact Force Dimle
lennättää pallon entistä pitemmälle. Spinnaavampi lähipelissä. Kompressio 47. Yleispallojen aatelia – soveltuu valtaosalle
golfareista. Värit valkoinen sekä mattana keltainen, punainen ja vihreä. Golf Balata suosittelee!

koodi: A335–28 € / tusina (alv. 0%)

Bridgestone e6UUTUUS 2021

2-osainen pallo. Lentää pitkälle ja pehmeä tuntuma. Kompressio 41. Yksi markkinoiden pehmeimmistä palloista. Naisille saatavana oma Bridgestone E6 lady. Taattua E6-laatua. Väri valkoinen.

koodi: A430–24 € / tusina (alv. 0%)

Bridgestone TreoSoft

2-osainen ionomerkuorinen pallo hitaimille mailanpäännopeuksille.

koodi: A525–20 € / tusina (alv. 0%)

Callaway pallot

Tilausminimi 12 tusinaa – valmistaja suosittelee 16 tusinaa. Voit yhdistellä eri Callaway-palloja minimimäärän täyttämiseksi.

Callaway Chrome Soft 2020

4-osainen uretaanikuorinen  tour-pallo. Markkinoiden tasalaatuisin pallo. Antaa entistä enemmän spinniä lähipelissä ja vähentää
spinniä driveissa. Uusi ohuempi uretaanikuori antaa parhaan mahdollisen tuntuman lähipeliin. Saatavana myös keltaisena sekä Triple Track tähtäysviivoilla.

koodi: A642–33 € / tusina (alv 0%)

Callaway Chrome Soft X 2020

4-osainen tour-tason pallo, joka tuntumaltan on hieman normaali Chrome Softia kovempi. Sergio Garciakin käyttää tätä, soveltuu pelaajille, jolla riittävä mailanpään nopeus. Sopii kovemmille mailanpäännopeuksille. Saatavana myös low spin -versiona (Callaway Chrome Soft X Tour Low Spin 21).

koodi: A742–33 € / tusina (alv 0%)

Callaway ERC Soft Triple Track

Callawayn kaikkien aikojen pisimmälle lentävä kolmiosainen pallo, jossa on tähtäystä selkeästi auttavat Triple Track tähtäysviivat
Tässä pallossa on Callawayn uusi hybridikuori, jossa yhdistetty uretaania sekä Chrome Softista tuttua grafeenikerrosta. Seurauksena pitkälle lentävä pallo, jossa lisäksi todella hyvät lähipeliominaisuudet. Soveltuu lähes kaikille aktiivigolfareille. Saatavana myös keltaisena. Golf Balata suosittelee!

koodi: A835–28 € / tusina (alv 0%)

Callaway SuperSoft 2021UUTUUS 2021

2-osainen ionomer-kuorinen pallo. Edeltäjänsä oli viime vuonna myydyin pallomme ja nyt tarjolla parannettu versio siitä.
Unelmapallo hieman alhaisemman mailanpään nopeuden omaaville. Soveltuu erinomaisesti myös naisille. Miellyttävä lähipelissä. Saa valkoisen lisäksi myös SuperSoft Matte 2021 versiona – värit red, pink, orange ja green. Golf Balata suosittelee!

koodi: A927–22 € / tusina (alv 0%)

Callaway WarBird 2021UUTUUS 2021

2-osainen ionomer-kuorinen pallo. Kestävä ja lentää pitkälle ja suoraan. Hyvä pallo vähän pelanneille miehille. Saa myös valkoisena.

koodi: A1022–17 € / tusina (alv 0%)

Taylor Made pallot

Tilausminimi 12 tusinaa. Voit yhdistellä eri Taylor Made -palloja minimimäärän täyttämiseksi.

Taylor Made TP5UUTUUS 2021

5-osainen uretaanipintainen Tour-tason pallo. Hieman matalakaarisempi, pehmeämpi ja spinnaavampi kuin TP5X. Maailman kärkipelaajista osa pelaa tällä, mutta valtaosa TP5 X:llä.

koodi: A1150–40 € / tusina (alv 0%)

Taylor Made TP5 XUUTUUS 2021

5-osainen uretaanipintainen Tour-tason pallo. Korkeampi lentokaari ja vähemmän spinniä kuin TP5. Mailman kärkipelaajat käyttävät tätä X-versiota enemmän kuin normaalia TP5:ta.

koodi: A1250–40 € / tusina (alv 0%)

Taylor Made Tour Response

3-osainen uretaanipintainen tour-teknologialla varustettu pallo. Hinta/laatusuhde taatusti kohdallaan. Lentää pitkälle ja raudoilla lyödessä tuntuma hyvä ja antaa spinniä.

koodi: A1335–28 € / tusina (alv 0%)

Taylor Made Soft Response

3-osainen pehmeä ionomerripintaionen pallo. Sama 322 dimplen pintakuvio kuin tour-palloissakin. Lentää hyvin ja pehmeä tuntuma.

koodi: A1425–20 € / tusina (alv 0%)

Taylor Made Distance +UUTUUS 2021

Kaksiosainen pallo, jossa Taylor MadenReact-ydin. Lentää pitkälle ja suoraan.

koodi: A1522–17 € / tusina (alv 0%)

Titleist pallot

Tilausminimi 12 tusinaa. Voit yhdistellä eri Titleist-palloja minimimäärän täyttämiseksi.

Ostaessasi 15 tusinaa Titleist-palloja – saat 1 tusinan kaupan päälle! Osta 30 – saat 3 tusinaa. Osta 40 – saat 4. Osta 50 – saat 5 jne.
Ja mikä tärkeintä, nämä ilmaiset tusinat aina ProV1-palloja!

titleist-pro-v1

Titleist ProV1UUTUUS 2021

Uusi 3-kerroksinen, uretaanipintainen PRO V1 tarjoaa kokonaisvaltaisen suorituskyvyn; jossa yhdistyy kasvanut pituus, erittäin alhainen alakierteen määrä pitkässä pelissä, pureva lentorata, entistä parempi Drop-and-Stop lähipelikontrolli sekä edeltäjäänsä pehmeämpi tuntuma.

Katso ylläoleva Titleist-kampanja!

koodi: A1652–42 € / tusina (alv 0%)

titleist-pro-v1x

Titleist ProV1 XUUTUUS 2021

Uusi 3-kerroksinen, uretaanipintainen PRO V1x tarjoaa kokonaisvaltaisen suorituskyvyn; jossa yhdistyy kasvanut pituus, alhainen alakierteen määrän pitkässä pelissä, korkea lentorata, entistä parempi Drop-and-Stop lähipelikontrolli sekä edeltäjäänsä pehmeämpi tuntuma.

Katso ylläoleva Titleist-kampanja!

koodi: A1752–42 € / tusina (alv 0%)

Titleist Tour Speed

Kolmiosainen pallo. Thermoplastic Urethane kuoren ansiosta pallo lentää pitkälle ja lähipelissä pallo tuntuu pehmeälle.
Ionomeerivaipan ansiosta aloituslyönteihin tulee vähemmän spinniä ja sitä kautta lisää pituutta.

Katso ylläoleva Titleist-kampanja!

koodi: A1843–34 € / tusina (alv 0%)

Titleist Tour Soft

2-kerroksinen pehmeä uretaanipintainen pallo. Hyvä vastine niille, jotka käyttivät ennen Titleist NXT palloa. Lentää pitkälle ja hyvä lähipelissä. Värit valkoinen ja keltainen.

Katso ylläoleva Titleist-kampanja!

koodi: A1938–30 € / tusina (alv 0%)

Titleist Velocity

2-kerroksinen pallo, joka lentää matalalla ja pitkälle. Soveltuu erinomaisest myösi hyville naispelaajille. Värit valkoinen, pink, keltainen ja lime.

Katso ylläoleva Titleist-kampanja!

koodi: A2030–24 € / tusina (alv 0%)

Pyydä tarjous tai esittely

Tulemme tarvittaessa myös esittelemään mallistoa luoksesi. Voit tiedustella tuotteita myös tällä sivustolla esitellyn valikoiman ulkopuolelta. Mainitse esimerkiksi, jos olet kiinnostunut bägeistä.

Ota yhteyttä niin sovitaan tarkemmin: petri.pelttari@golfbalata.fi   •   p. 040 702 8852